Skip Navigation LinksNieuws > Bericht

Nieuws

Coaching en Advies

1 maart 2019

Naast dat wij het hele automateringssyteem zelf ontwikkelen en beheren hebben we ook zeer professionele kennis en ervaring in huis hoe een kinderopvang goed en rendabel te runnen, ook in minder goede tijden. Buiten dat we training aanbieden hoe je meer kunt halen uit NioKids, kunnen we nu ook coaching en advies aanbieden. Dit kan in de breedste zin van het woord;

  • efficiëntie/besparingsslag door de hele organisatie (altijd minimaal 30% te besparen, tot zelf 50-60%).
  • personeel coachen hoe ze anders kunnen werken op pedagogisch gebied of wat je van ze verwacht in de komende tijden.
  • directie begeleiden in het neerzetten van een eigen visie en strategie.
  • het maken van een eigen begroting en begrijpen van je financiele cijfers i.p.v. vertouwen op je accountant (heb je ooit een super rijke succesvolle accountant/boekhouder gezien? Nee, wij ook niet. Laat hem of haar dan ook geen advies geven over hoe je omgaat met je geld).
Dus met andere woorden daar waar je hulp bij nodig hebt of eens vanuit een ander perspectief je bedrijf/thema belicht wilt hebben, kunnen wij daarin voorzien.

Als je nu denkt: 'Dat lukt toch niet, of wat kunnen zij nu doen wat ik zelf al niet gedaan hebt...' Dan is het zeker tijd om contact met ons op te nemen. Omdat het soms één gesprek zal zijn tot misschien zelf lange verandertrajecten is de prijs op aanvraag. Omdat ons eerste advies zal zijn: 'houdt de A-tjes zoveel mogelijk buiten je bedrijf (Accountant, Advocaten en Adviseurs)' geven wij ook niet echt advies, maar coachen wij zodanig dat je zo snel mogelijk zelf aan de slag kunt, zonder afhankelijk te zijn van weer een extern bedrijf.

Meer weten? Neem contact met ons op via info@niokids.nl of 040-8455908.

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark