Skip Navigation LinksNieuws > Bericht

Nieuws

NioKids maakt contracten toevoegen nog eenvoudiger

22 oktober 2018

Vandaag is er een update doorgevoerd die het toevoegen van contracten in NioKids nog eenvoudiger maakt. We hebben de minst gebruikte opties verborgen onder een knop en enkel de noodzakelijke velden nog zichtbaar gemaakt. Daarnaast hebben we de verschillende menuopties binnen het contractengedeelte in een overzichtelijke uitklapmenu aan de rechterkant van de pagina’s. Zo kun je van veel pagina’s eenvoudig navigeren naar een ander deel van het contract.

Er was al een mogelijkheid om na het invullen van de contractperiode het contract direct op akkoord te zetten. In deze popup hebben we nu ook de eerste drie termijnen van het contract uitgerekend. Je kunt dan bij contracten die vooraf gefactureerd worden al voor het akkoorderen zien of de bedragen zo zijn als bedoeld.

Bij alle vooraf gefactureerde contracten is het nu ook mogelijk om de komende maandtermijnen in te zien zoals ze op basis van de gegevens in het contract gefactureerd gaan worden. Je kunt dan per contract een jaar vooruit kijken, inclusief eventuele geplande tariefswijzigingen.

Wist u trouwens dat NioKids ook op KindVak te vinden is? We staan in stand B008, u bent van harte welkom!

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark