Skip Navigation LinksNieuws > Bericht

Nieuws

Nieuw in NioKids: Groepslicenties

19 september 2016

NioKids bood altijd al drie verschillende licenties aan, managementlicenties, personeelslicenties en ouderlicenties. Voor ouders hoefde nooit betaald te worden. Voor een scherp maandbedrag van € 10,- kon een kinderdagverblijf een personeelslid toegang geven tot haar eigen gegevens, roosters, verlof, urenregistratie e.d.Nu komt daar een 4e licentievariant bij, de groepslicentie.

De groepslicentie is ontstaan op verzoek van onze gebruikers. De managementlicentie had teveel rechten en de personeelslicentie paste niet precies. Bij een personeelslicentie wordt de licentie gekoppeld aan een personeelslid. Dit is noodzakelijk voor het bijhouden van de urenregistratie en het tonen van eigen gegevens van het personeelslid. We kregen regelmatig de vraag of het ook mogelijk is om deze licentie algemeen te gebruiken, zonder urenregistratie. Veel kinderdagverblijven hebben één pc, laptop of iPad op de groep waarmee ze de roosters willen zien en het online schriftje willen vullen. Een algemene groepslicentie biedt  hiervoor uitkomst.

Wij introduceren de nieuwe groepslicentie. Eén login voor groepsgebruik. Na de login kan de planningen van de groep worden geraadpleegd, online schriftjes online schriftjes worden ingevuld en stamgegevens van de kindjes uit de groep zijn beschikbaar. Daarnaast kan er met de groepslicentie verlof aangevraagd worden voor alle leidsters in de groep. Met de groepslicentie kan geen urenregistratie invullend worden, daarvoor zijn nog wel personeelslicenties nodig want dit is persoonsgebonden.

NioKids biedt deze groepslicenties aan voor de introductieprijs van € 20,- per maand! Klanten van NioKids kunnen dit eenvoudig zelf aanvragen via de NioKids Analyse tool die beschikbaar is voor alle klanten van NioKids!

Team NioKids

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark