Skip Navigation LinksNieuws > Bericht

Nieuws

Kleine update NioKids

27 juli 2012

Een veel gehoorde vraag van onze klanten was waarom het e-maiilbericht dat gestuurd wordt aan ouders die hun wachtwoord zijn vergeten vanuit 'Niolite On' werd gestuurd. Niolite On is het overkoepelende platform dat onder andere het gebruikersbeheer afhandeld. De e-mails werden dan ook vanuit daar gestuurd.

Vandaag hebben we een update doorgevoerd die het nu mogelijk maakt om deze e-mails zelf aan te passen via NioKids. Dit kan via 'instellingen' -> 'e-mail' -> 'wachtwoord reset naar ouders'. We geven tegenwoordig bij het wijzigen van een wachtwoord ook aan of deze zwak, voldoende of sterk is. Uiteraard raden we iedereen aan om een sterk wachtwoord te kiezen. Let wel, wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig!

Ouders kunnen zelf ook om een nieuw wachtwoord vragen, dit kan via een speciale 'Ik heb geen toegang tot mijn account'-knop op de inlogpagina.

Het is tegenwoordig voor onze klanten ook mogelijk om te zien wat ouders zien als ze inloggen in het oudergedeelte. Vanaf de stamkaart van de ouders kan direct het desbetreffende oudergedeelte van die ene ouder worden geopend. Mocht de ouder vragen hebben dan kun je altijd op deze manier even 'meekijken'.

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark