Skip Navigation LinksNieuws > Bericht

Nieuws

Uitgebreid: Bestanden delen binnen NioKids

17 juli 2012

Nog meer mogelijkheden tot bestandsdelen in NioKids

Binnen NioKids was het altijd al mogelijk om bestanden te uploaden bij de stamkaart van de ouders, kinderen en werknemers. De bestanden die bij de kinderen en ouders werden geupload konden ook via het oudergedeelte met de ouders worden gedeeld. NioKids heeft nu een extra mogelijkheid voor het delen van bestanden. 

Onder ‘stamgegevens’ is de menuoptie ‘documenten’ geactiveerd. Hierin kunnen bestanden worden geupload en gekoppeld aan de stamgroepen. Je kunt er dan per bestand voor kiezen of je deze wilt publiceren in het oudergedeelte, net als op de stamkaart van de ouders en kinderen. Je kunt nu dus één bestand uploaden en in één keer delen met alle stamgroepen. Denk bijvoorbeeld aan het pedagogisch beleidsplan.

Kleine aanpassingen

Naast deze wijziging zijn er nog een aantal kleinere aanpassingen doorgevoerd. Zo is het mogelijk gemaakt om de inzet van een personeelslid eenvoudiger eerder te stoppen. De weekroosters van het personeel zijn nu ook makkelijk naar MS Excel te exporteren en we hebben bij de reserveringslijsten het nog duidelijk gemaakt wie welke actie heeft doorgevoerd.

Wilt je zeker weten dat je NioKids optimaal gebruikt? Kijk dan in NioKids naar de NioKids Analyse. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwe functionaliteiten.

Team NioKids

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark