Skip Navigation LinksNieuws > Bericht

Nieuws

Update NioKids

9 juli 2012

Vandaag zijn een groot aantal wijzigingen doorgevoerd in NioKids.

Uitbreiding managementmodule
De managementmodule van NioKids is wederom uitgebreid met extra overzichten. Naast het omzet/prognose overzicht en het ratiorapport is het nu ook mogelijk om inzicht te krijgen in de leeftijdsspreiding binnen het kinderdagverblijf. Ook is het mogelijk om een inzicht te krijgen in de personele kosten per groep. Uiteraard dient voor deze laatste mogelijkheid wel de basisuurtarieven van de werknemers in NioKids aanwezig te zijn.

Heeft u de managementmodule nog niet? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

SEPA
NioKids biedt nu al ondersteuning voor de uiteindelijke vervanging van het clieop-incasso bestand. Clieop zal eind 2013 verdwijnen en worden vervangen door SEPA. Voor SEPA is het wel noodzakelijk om bij alle bankrekningnummers IBAN en BIC nummers in te voeren. Ook dit is nu al mogelijk in NioKids.

Overige aanpassingen
Naast deze grotere aanpassingen zijn er ook een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd. Werkgevers kunnen nu bij het verlof van de werknemer opmerkingen plaatsen over waarom een verlof is goedgekeurd of afgekeurd. We hebben het daarnaast ook nog makkelijker gemaakt om een contract te accorderen. Bij de koppelingen met boekhoudpakketten kunnen we nu ook Unit4 aanbieden. Het negende boekhoudpakket waarmee NioKids kan koppelen.

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark