Skip Navigation LinksNieuws > Bericht

Nieuws

Overstappen op NioKids

21 mei 2012

Met regelmaat krijgen we de vraag: "Kunnen we overstappen op NioKids, en hoe gaat dat in zijn werk?". We merken dat het voor vele kinderopvang organisaties een grote stap is om over te stappen. Toch hoeft dit niet zo moeilijk te zijn. Hieronder leggen we uit welke stappen we al vaak hebben genomen om te komen tot een nieuwe situatie binnen NioKids.

Evaluatie bestaande situatie

Standaard beginnen we met een inventarisatie van de huidige wensen en vragen we aan de kinderopvangorganisatie welke verwachtingen en eisen ze hebben. Na deze inventarisatie kunnen we eenvoudig en snel NioKids op maat inrichten in een eigen omgeving. De bekende gegevens zullen we direct verwerken en indien mogelijk kunnen we bestaande tabellen van ouders en kinderen importeren binnen NioKids. Dit alles behoort tot de service van Niolite.

Schaduw draaien

Na de evaluatie en het instellen van NioKids maken we een plan van aanpak. Deze is per situatie verschillend. Indien er extra werkzaamheden naar voren komen voor het compleet maken van NioKids is dit de fase waarin we dat gezamenlijk constateren. Binnen deze fase hebben we alle benodigde werkzaamheden duidelijk in kaart. Nieuwe klanten leveren huisstijl en logo gegevens aan, en vervolgens de  bestaande contract- en factuurlayout. Zodra we de contracten hebben geaccordeerd wordt de planning binnen NioKids volgezet. Nu kunnen we de door NioKids gegenereerde facturen vergelijken met de oude situatie. Alle groepen, personeelsleden, contracten en planninggegevens zijn nu compleet. 

NioKids live

Alvorens NioKids live gaat nemen klanten vaak een management training af. We gaan dan gezamenlijk NioKids doornemen met de gegevens van de kinderopvang. We adviseren hoe NioKids het beste in te zetten is voor de organisatie en vertellen op welke manier snel en eenvoudige service verwacht kan worden. Bij de eerste facturatierondes begeleiden we de nieuwe klanten en zorgen ervoor dat de facturen en de incasso daadwerkelijk werken op de manier dat wenselijk is.

Ook overstappen op NioKids?

Een proefopstelling of een gesprek over de mogelijkheden die NioKids voor uw organisatie kan hebben is geheel gratis. Indien u ook geïnformeerd wilt worden, kunt u contact opnemen met NioKids op het nummer: 040 402 1193, 0f stuur een bericht aan support@niolite.com. Voor het direct aanvragen van een proefopstelling kunt u ook gebruik maken van ons aanvraagformulier.

Wij bewijzen graag de mogelijkheden die NioKids u kan bieden.

Team NioKids

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark