Skip Navigation LinksNieuws > Bericht

Nieuws

NioKids en het gratis oudergedeelte

26 april 2012

Er bestaat enige onduidelijkheid, eigenlijk enige ongeloof, over de mogelijkheden van NioKids met haar gratis oudergedeelte. Alle klanten van NioKids die 1 of meer managementlicenties in gebruik hebben beschikken over de vrijblijvende mogelijkheid om het oudergedeelte in te zetten als service naar de ouders. Laten we eens verduidelijken wat het oudergedeelte kan en waarom we het gratis aanbieden.

Met het oudergedeelte biedt NioKids een ondersteunende functionaliteit in communicatie, archief van documenten en informatieverstrekking. Ouders kunnen online inloggen en treffen binnen de omgeving de kind(eren) gegevens aan. NioKids Oudergedeelte is eigenlijk een verlengstuk van NioKids, die gebruik maakt van dezelfde informatie. Een standaard functionaliteit van NioKids, waarbij de Kinderopvang organisatie zelf bepaald of het ingezet wordt.

Oudergedeelte NioKids

 Oudergedeelte NioKids  Oudergedeelte NioKids

De standaard functionaliteiten van het oudergedeelte zijn:

  • Reserveringen (historie, heden en toekomst)
  • Facturen
  • Jaaropgaaf
  • Documenten upload
  • Gegevens kind(eren)
  • Oudergegevens
  • Inschrijving activiteiten (ouderavond of dagje uit)
  • Online schriftje
  • Plaatsen van opmerkingen door de ouders voor op de dagstaat
  • Vragen tot controleren (actueel maken) van de ouder en kind gegevens

Klanten van NioKids bepalen zelf of ouders uitgenodigd worden binnen het oudergedeelte. Binnen NioKids kan een e-mailuitnodiging samengesteld worden. In een paar eenvoudige stappen kan een ouder uitgenodigd worden binnen het oudergedeelte. De ouder ontvangt de uitnodiging per e-mail en kan met de link, de gebruikersnaam en het wachtwoord inloggen in het persoonlijke gedeelte. Hierin treft de ouder alleen zijn/haar gegevens aan, met de gekoppelde kindgegevens. De verstrekte toegang kan per direct ontzegd worden. De volledige regie ligt bij de kinderopvang zelf.

Altijd in NioKids aanwezig.

NioKids beschikt standaard over een oudergedeelte. Dit betekent dat alle ouders beschikken over een eigen gedeelte met daarin alle gegevens. Het kan compleet ingezet worden, waarbij de ouders zelf reserveringen aanvragen, die vervolgens door de kinderopvang geaccordeerd dienen te worden. Of het kan ingezet worden voor archieffunctie, waarbij de ouders alle facturen en jaaropgaven kunnen downloaden. Je hoeft de ouders niet te betrekken bij NioKids, de mogelijkheid blijft echter altijd aanwezig.

Bij 50 ouders scheelt dit € 25,00 per maand aan portokosten, en dat is evenveel als een maandelijkse managementlicentie NioKids.

NioKids groeit maandelijks in haar gebruikers en dat is niet voor niks. Door goed te luisteren naar onze huidige klanten komen er nieuwe functionaliteiten bij, die ondersteunen in de bedrijfsvoering, en waarbij de klanten (de ouders) nog vele gemakken zullen gaan ervaren.

Uitgebreide online help

NioKids beschikt over een uitgebreide kennisbank binnen een online help omgeving van Niolite. Hier kunnen klanten informatie vinden over NioKids en kunnen vragen gesteld worden binnen een ticketsysteem. De kennisbank wordt dagelijks aangevuld met nieuwe functionaliteiten en antwoorden op gestelde vragen. Ga voor onze kennisbank naar: http://help.niolite.nl

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden voor uw organisatie, neem dan graag contact op.

Bij ons betaal je voor wat je gebruikt en nodig hebt.

Team NioKids

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark