Skip Navigation LinksNieuws > Bericht

Nieuws

NioKids: Meerdere werknemerscontracten en kleine updates

10 april 2012

Vandaag hebben we een update uitgevoerd waarin we een aantal nieuwe functionaliteiten toevoegen. Het complete beheer van de sjablonen is aangepast. We hebben binnen NioKids nu de basis gelegd om verschillende toekomstige sjablonen toe te voegen. Hierdoor is het nu al mogelijk om meerdere werknemerscontractsjablonen toe te voegen.

Een basissjabloon voor bijvoorbeeld nieuwe contracten en een basissjabloon voor verlengingen. Op deze manier kan NioKids goed omgaan met bijvoorbeeld bepaalde en onbepaalde contracttypen bij het personeel. Bij instellingen kun je zelf zoveel werknemerscontractsjablonen aanmaken als je wilt.

Deze sjablonen dienen geplaatst te worden in HTML. Meestal weet je webbouwer hier wel raad mee, anders kan eventueel Niolite ook een contractsjabloon toevoegen. De te gebruiken variabelen in een contract zijn te vinden in onze kennisbank:

http://help.niolite.nl/?/Knowledgebase/Article/View/74/0/niokids-manager-werknemerscontracten-variabelen

Verder zijn nog een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd, waaronder het toevoegen van opmerkingen bij reserveringen alvorens deze worden goedgekeurd of afgewezen. Een extra tekst voor de ouder waarom een reservering niet door kan gaan bijvoorbeeld.

Team NioKids

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark