Skip Navigation LinksNieuws > Bericht

Nieuws

Vacature Web Developer

9 februari 2011

Een nieuw kantoor tegenover Eindhoven Airport, een jong en enthousiast team, gedreven professionals, bewezen successen, een groeiende organisatie, ambitie, nieuwe markten en oneindige mogelijkheden... Ben jij de nieuwe Web Developer van Niolite?

Niolite is al ruim 10 jaar een toonaangevend bedrijf in het aanbieden van online applicaties op een intern ontwikkeld platform. In vele markten hebben we bewezen oplossingen te kunnen bieden door het naleven van onze filosofie: Er is niets doeltreffender dan eenvoud. In verband met de uitbreiding van onze organisatie, zijn wij per direct naar een Web Developer met kennis van ASP.NET, C#, VBScript, HTML, DHTML, XML, Javascript en MS SQL.

Jij bent de ontwikkelaar die de wensen en behoefte van een klant weet te vertalen naar een webbased oplossing. Je bent naast de werkzaamheden als Web Developer, gericht op de doorontwikkeling van onze organisatie en weet instinctief wat hiervoor nodig is. Je werkt zelfstandig aan het inzetten van de nieuwste technieken om krachtige oplossingen te ontwikkelen voor onze klanten. Uiteraard heb je voldoende vlieguren gemaakt om zelfstandig applicaties te kunnen ontwikkelen en door je scherpe blik en initiatief, bestaande applicaties te vernieuwen. Niet alleen de interne organisatie en je eigen takenpakket hebben je aandacht, ook ben je gericht op het signaleren van trends en ontwikkelingen in de markt, en de markten waarin de klant zich bevindt.

Onze wensen:
  • Uitstekende kennis van ASP.NET, C#, HTML, DHTML, XML, Javascript en SQL
  • Goede kennis van ASP, VBScript, Windows Server 2003 - 2008
  • Je werkt zelfstandig en gestructureerd
  • Vanuit je ervaring kun je de duur van je werkzaamheden en projecten inschatten
  • Je bent oplossingsgericht en analytisch ingesteld
  • Je werkt graag in teamverband, bezit goede communicatieve vaardigheden en ook een flinke dosis humor.

Wanneer je jezelf herkent in bovenstaand profiel, neem dan contact op met Gawein Heymans, welke te bereiken is op 040 402 11 93.

Mocht je zelf niet op zoek zijn naar een nieuwe functie, maar mensen te kennen die passen bij onze organisatie en ambities? Vraag hen dan contact op te nemen.

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark