Skip Navigation LinksIn praktijk > Case

In praktijk

Kinderopvang Klokje Rond

3 september 2018

Klokje Rond biedt flexibele opvang in de vorm van dag- en nachtopvang, buitenschoolse opvang en weekend/vakantieopvang. Zij werken niet met dagdelen, maar met uren waarop een kind kan worden opgevangen, zodat zij kunnen voldoen aan de individuele eisen van een gezin.

Klokje rond

Het Niolite platform toont zijn veelzijdigheid ook bij kinderdagverblijven. NioKids regelt de administratie en de planningen van de interne organisatie. Daarnaast zijn hier alle gegevens van de kinderen die het kinderdagverblijf bezoeken, gemakkelijk terug te vinden.

NioKids is bovendien geschikt voor extern gebruik. Ouders kunnen zelf heel eenvoudig in de planning aangeven welke dagen en tijdstippen hun kinderen op het kinderdagverblijf zijn. Door duidelijke afspraken te maken met de ouders over deadlines en informatieverstrekking is het voor de medewerkers veel gemakkelijker om de benodigde capaciteit per dag beschikbaar te hebben.

Voor het kinderdagverblijf levert het verplaatsen van de automatisering naar het Niolite platform op het web direct financieel resultaat. De medewerkers hoeven zich veel minder bezig te houden met organisatorische en administratieve aangelegenheden en kunnen zich richten op hun eigenlijke werk. Dit vergroot de capaciteit van het kinderdagverblijf en is dus gunstig voor eventuele wachtlijsten.

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark