Skip Navigation LinksIn praktijk > Case

In praktijk

Kinderdagverblijf Villa Yip

5 september 2017

Villa Yip Kinderdagverblijf kiest overtuigd voor Niolite!

Villa Yip, gevestigd te Veldhoven, is een jonge en eigentijdse kinderopvangorganisatie. Onze kinderopvang kenmerkt zich door een kleinschalig karakter en een professionele aanpak. Doordat de lijnen kort zijn, komt zorg en aandacht terecht daar waar die hoort, namelijk: bij het kind en zijn ouder/verzorger. Wij staan hiermee dan ook garant voor een hoog kwaliteitsniveau op zowel pedagogisch als verzorgend gebied. Recentelijk hebben wij onze locatie compleet verbouwd tot een hippe en sfeervolle kindervilla, waar de allerkleinsten zichzelf de allergrootsten voelen! Kijk voor meer informatie op villayip.nl.

Villa Yip is sinds dit jaar officieel geopend. Een intensieve tijd van voorbereiding is hieraan vooraf gegaan. Ons doel is geweest een kinderdagverblijf te realiseren anders dan anders. Hipper, jonger, eigentijdser en met iets meer lef wat betreft uitstraling en inrichting. Daarnaast is de kracht van Villa Yip onze persoonlijke benaderingswijze, waarbij wij onze organisatie transparant en klantgericht opstellen richting ouders/verzorgers. 'Ken je kind en zijn ouders' , is het credo wat hier leeft en wat wij dagelijks nastreven! Vandaar dat wij uiteindelijk gekozen hebben voor de diensten van Niolite. De visie die zij hanteren sluit nauw aan op ons gedachtegoed. Wij ervaren dagelijks een enthousiast team wat voor ons klaar staat, zonder direct een factuur te sturen voor ieder 'wissewasje'. Het servicestuk wat geboden wordt is professioneel en klantgericht. Net ietsjes verder gaan dan een ander, weten dat je iets goeds in handen hebt, maar dat er nog veel meer uit te halen valt! Daar houden wij wel van..! Dat doen we zelf namelijk ook!

Het moderne en gebruiksvriendelijke Niokids is voor ons het fundament wat betreft klantregistratie en niet geheel onbelangrijk... klantoptimalisatie! Alles van A tot Z kan verwerkt worden in dit online planningsysteem. Van de eerste aanmeldingsactie tot de uiteindelijke kind- en personeelsplanning. Van email- en documentbeheer tot en met het creëren van online klantportals, waar klantspecifieke informatie en aanvraag voor (extra) opvang 24/7 beschikbaar is. Handig hé?! Het scheelt ons in ieder geval bergen werk en tijd. Tijd die we liever besteden aan onze 'kleine klantjes'...!

Online klantportal Villa Yip Kinderdagverblijf

Daarnaast hebben wij het online CMS systeem Sitefinity aangeschaft ten behoeve van onze website. Dit is een eenmalige investering welke zich nu al duidelijk heeft terugverdiend. Onze website onderhouden we zelf, zonder dat deze de professionele uitstraling verliest. Updates, nieuwe informatie, beeldmateriaal, forums, noem maar op... het kan allemaal en het mooie is: een kind kan de was doen! Niolite is op de achtergrond aanwezig en adviseert en helpt je daar waar nodig. Snel, efficiënt en professioneel.

CMS Sitefinity: websitebeheer villayip.nl

Het is dus duidelijk dat wij een goede keuze hebben gemaakt wat betreft de samenwerking met Niolite. In overleg gaan met je klant, luisteren naar wat men nu eigenlijk wil en datgene ook daadwerkelijk realiseren. Ofwel: innovatief ondernemen! Dat is waar het nu om draait én dat kun je verwachten bij Niolite!

Villa Yip Kinderdagverblijf
Kapelstraat Noord 148
5502 CG Veldhoven
Villa Yip Logo
Villa Yip Logo

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark