Skip Navigation LinksIn praktijk > Case

In praktijk

Kinderdagverblijf De Kikkertjes

27 september 2016

De Kikkertjes logo

Al zes jaar maak ik gebruik van een registratieprogramma. Dit verliep niet vlekkeloos. Een behoorlijke tijd was ik op zoek naar een ander bedrijf die mij de opluchting kon gaan bieden zodat voor mij het registreren wat beter zou gaan verlopen. Vooral wat sneller!
Vorig jaar op zoek gegaan tijdens de KindVakbeurs. Ik had de gedachten om bij twee bedrijven te gaan informeren.

Als eerste ben ik Niolite tegengekomen, er volgde en verhelderend gesprek. De situatie waar ik problemen mee had was in èèn keer opgelost.
Uiteindelijk werd het tijdens het beursbezoek al duidelijk dat Niolite de oplossing voor "De Kikkertjes" zou gaan worden. Een vervolgafspraak gemaakt voor nadere uitleg. Wat mij verbaasde dat er met het programma nog veel meer te doen is. Heel prettig is om een gedeelde werkmap te hebben waar de medewerksters, die toestemming daarvoor hebben er allemaal in kunnen werken. Zodat alles op èèn plaats is.
Het is een programma waar alles in voort komt om je bedrijf goed in kaart te brengen. Gezinsregistratie, personeelsbeheer, administratie, roosters opstellen etc.

Ook biedt Niolite de mogelijkheid om een workshop te volgen, op locatie of bij Niolite zelf in Eindhoven.
Tijdens deze workshop wordt er gevraagd naar de problemen waar je tegen aan blijft lopen of die nog niet soepel gaan. Aan het eind van de workshop die een dagdeel duurt was ik heel veel wijzer geworden met de mogelijkheden van het programma. En dat ik steeds meer vertrouwen in het programma krijg. Dit is voor mij heel belangrijk omdat ik mij geen missers kan permitteren ten opzichte van de telling van de kinderen die er op een dag aanwezig mogen zijn.

Nog een van de voordelen van Niolite is, de snelle terugkoppeling, als je een vraag hebt gesteld is er meestal binnen `n dag een antwoord en een oplossing.

Niolite is een jong en veelzijdig bedrijf die er voor zorgt dat de presentatie van je bedrijf behoorlijk uit de verf doet komen. Zoals het verzorgen van het bureaublad waarmee wordt opgestart, deze wordt in de lijn van het bedrijf aangepast. Als je dit nog niet hebt kunnen zij ervoor zorgen dat dit een geheel kan gaan worden.
Je kan heel veel dingen zelf aanpassen zodat je het naar eigen idee kan opstellen. Als het niet lukt staan de mensen van Niolite voor je klaar om het zo spoedig mogelijk weer werkzaam te hebben.

Marjan Sikking
Directeur van “De Kikkertjes”
Website: www.dekikkertjes.nl

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark